L’APLITELC F. S. PUIG-REIG va jugar un partit amistós a la presó de Quatre Camins aquest passat dissabte 28 de desembre.

Partit

Singular partit el que va disputar aquest dissabte l’Aplitelc F. S. Puig-reig al centre penitenciari de Quatre Camins, a la Roca del Vallès. Els berguedans van aprofitar que tenien jornada de descans de la lliga per disputar un partit amistós davant un grup de reclusos d’aquesta presó. El partit va ser molt distret i el resultat va ser favorable a l’equip local per 3 a 2. Un partit que va resultar tota una experiència per l’expedició de Puig-reig. L’Aplitelc F. S. Puig-reig vol donar les gràcies a l’Amadeu, extreballador del centre i veí de Puig-reig i als responsables de la presó que han fet possible la disputa d’aquest partit i per la bona acollida que hem rebut en el centre.

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*