F.S. PUIG-REIG – 8 FS VILANOVA CAN TITO «A» – 6

Equip

Crònica del partit jugat el diumenge 15 de desembre:

El Puig-reig es retroba novament amb la victòria després d’un empat i tres derrotes consecutives. El fet de recuperar jugadors ha estat clau per aconseguir aquesta nova victòria.
A la primera part els locals s’avançaven al marcador amb un gran gol de Carlos Roig al minut 6, però a partir d’aquí el Puig-reig cometia diverses errades en defensa que aprofitaven els visitants per marcar als minuts 8 i 12 i posar-se per davant en el marcador. El Puig-reig aconseguia centrar-se en el joc i al minut 18 en Diego Villavicencio aconseguia empatar el partit. Segons més tard els de Vilanova tornaven a posar-se per davant en el marcador amb el 2-3 però la resposta del Puig-reig no es feia esperar i segons abans del final de la primera part, en xut de falta de Carlos Roig prop de l’àrea visitant, la pilota rebotava en un defensa i feia pujar al marcador el 3-3.
A la represa el Puig-reig sortia a la pista molt concentrat i conscient que podia endur-se els tres punts. En els minuts 3 i 4, en Carlos Roig amb 2 gols més, posava de nou al Puig-reig per davant amb el 5-3 al marcador. Tot i el bon joc del Puig-reig, els visitants aconseguien acostar-se al minut 5 amb el 5-4. Els locals no es posaven nerviosos i continuaven fent el seu joc i al minut 11 en Diego Villavicencio de nou, tornava a ampliar la distancia amb el 6-4. Els visitants replicaven amb el 6-5 un minut més tard, però de nou els del Puig-reig, aquest cop era en Carlos Muñoz, aprofitant les pèrdues de pilota dels de Vilanova i amb un bon contraatac marcava el 7-5 al minut 14. Els visitants veient que s’acabava el temps sortia a jugar de 5 i faltant 2 minuts pel final del partit aconseguia de nou acostar-se amb el 7-6, però finalment un gran Carlos Roig, robant una pilota en propi camp arribava a la porteria visitant buida i marcava el definitiu 8-6.
Magnífic partit del Puig-reig que amb aquests 3 punts aconsegueix mantenir-se a mitja taula i no distanciar-se gaire dels equips que ocupen la 3a i 4a plaça. El nostre equip ha demostrat que volia endur-se els 3 punts i trencar la mala ratxa de les últimes jornades. Amb aquesta victòria i amb la recuperació de jugadors, esperem ara poder recuperar confiança i jugar en condicions per lluitar pels 3 punts en el pròxim partit dissabte vinent a les 19h a la nostra pista.
ÚS HI ESPEREM A TOTS PER ANIMAR AL NOSTRE EQUIP!!!
FELICITATS EQUIP!!!
FORÇA F.S. PUIG-REIG!!!

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*